Leirikoulu, 2.päivä(jatkoa edelliseen kirjoitelmaan):

Kun valokuvat olivat valmiit/kehitetty, teimme niille kehykset. Lopputulos oli melko hieno, Vaikka itse sanommekin ;D

 

Valokuvauksen jälkeen menimme TAAS syömään (Tässähän ihan paisuu..^^) päivällistä. Päivällisenä oli kinkkukiusausta, ja erilaisia salaatteja. Jälkiruokana oli (taas kerran ) omenahyvettä.

Ruokailun jälkeen saimme omaa aikaa n. 30 min., jonka jälkeen menimme joko uimaan tai keilaamaan(ei tietenkään ollut mikään ihan pakko… :D). 

Saimme kuulla, että uimassa suurin osa porukasta vietti aikaansa poreallasta kiertävässä virrassa uiden.

Keilaamassa luokkamme porukka sai kaksi rataa. Toisella radalla kilpailivat toiset ja osa taas toisella radalla. Siltä toiselta radalta puuttui se tv josta näki tulokset, jonka takia me muutamat raukat saimme pelata ilman mitään pistelaskua (no eipähän tarvinnut kisailla hyviä pelaajia vastaan).

Uimasta/keilaamasta menimme suoraan rantasaunalle. Kun kaikki vihdoinkin olivat päässeet paikan päälle, rupesimme paistamaan lettuja(Njam ;P), ja saunomaan.
Yksi hurjapää kävi avannossa peräti kaksi kertaa.

Viimeiset letut paistettuamme, otimme kimpsut ja kampsumme ja lähdimme takaisin oravanpesään.

Majoituksilla kolme ihmistä otti ja valtasi tv:n Simpsoneita (he ottivat sitä varten sipsejä ja hyvää juomista.. x)) varten.

 

Myöhemmin illalla suihkussa olijat saivat kokea karvaan kokemuksen, kun vedet katkesivat. Kyllä ne sitten 5-10 min päästä taas toimivat…

Nyt olemme käymässä nukkumaan, ja toivomme että saamme tänä yönä hyvin, ja toivomme että tekin teette niin kun käytte (Tänään, huomenna, joskus…(?))